Els Autors

Jaume Sau Moncho (1981). És llicenciat en Història de l’Art, estudis que va cursar a la Universitat de València. Màster Interuniversitari en Gestió Cultural en la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. Ha treballat al Servei de Arqueologia i Museus de Dénia i al MAGa (Museu arqueològic de Gandia). És l’encarregat de gestionar allò referent al blog Història de Dénia.

Vicent Martí La Peña (1981). Arqueòleg, va estudiar la Llicenciatura en Historia a la Universitat de València. Màster Oficial en Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni a la Universitat d’Alacant.  Ha participat com a tècnic arqueòleg en diverses excavacions de Dénia i de Xàbia.

Josep Antoni Ahuir i Domínguez (1985). Arqueòleg, va estudiar la Llicenciatura en Historia a la Universitat de València  on ha fet el Màster en Arqueologia i Patrimoni Cultural. Becari al MARQ i al Servei d´investigacions prehistòriques de València.  Actualment és l’encarregat de la gestió i difusió del Jaciment Romà de l’Almadrava a Els Poblets.