Primer aniversari del blog d’Història de Dénia.

AomCli 129

Arxiu de la Biblioteca Valenciana

Ara fa just un any que encetàvem aquest blog amb l’única voluntat de compartir i divulgar coneixements relacionats amb la història del nostre poble i de la nostra comarca. Una aportació modesta, sense dubte, però al mateix temps necessària; les noves tecnologies han de ser una eina fonamental alhora de difondre coneixements i fer-los arribar al “públic”, i no podem negar la seua utilitat.

Som conscients que les nostres aportacions son les d’uns joves amb molta feina per davant i molt per aprendre.

El balanç d’aquest any no pot ser més positiu, amb eixes quasi 7000 visites al blog (6844 mentre escrivim estes línies).  Intentem cada vegada seleccionar de la manera més conseqüent possible els nostres continguts i dotar-los d’un mínim de qualitat i rigor.

Un altra eina que hem posat en marxa des de fa uns mesos és el facebook. Facebook ha esdevingut útil en quant ens permet gestionar millor els comentaris i estructurar la informació de manera més ordenada. Les ressenyes o noticies de diaris o institucions son compartides, així com els actes (conferències, exposicions…) dels que ens fem ressò. Per ara son 61 persones les que ens segueixen i esperem que el nombre  continue augmentant.

AomCli (98)

Arxiu de la Biblioteca Valenciana

Volem agrair a tots els que visiteu el blog i als que ens seguiu en facebook la vostra fidelitat. I com sempre hem fet, volem animar-vos a participar, comentar i aportar el que cregueu convenient.

Dos son els objectius que ens marquem per al pròxim any:

En primer lloc augmentar el nombre de persones a les que volem arribar. Pensem que el patrimoni, la història, la cultura popular i la arqueologia dels nostres pobles han de ser valorades i divulgades en la mesura que es mereixen.

Per altra banda, ens agradaria que el blog, però sobretot el facebook esdevingués un fòrum, un lloc obert de debat on comentareu les vostres inquietuds al voltant dels temes que plantegem mitjançant noticies dels diaris  o amb els articles o entrades del blog.

Nosaltres seguirem poc a poc amb la nostra tasca.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes.

Dénia, a 22 de desembre de 2012.